Tømrerarbeid

Trygghet og kvalitet

Arna Glass besitter fagfolk av ypperste kvalitet – mennesker du møter med et smil om munnen uavhengig av oppdrag. Vi jobber med privatkunder og proffmarkedet – og kan bytte gulv vel som bygge hus eller garasje.

Med tverrfaglig fagkunnskap inen glass og tømrerfaget ser vi prosjektet ditt med flere øyne. Dette er bra for prosjektet – og bra for deg som kunde. Glassets oppbygging og funksjoner er utallige. U verdier er her en viktig målestokk, hvor en høy U verdi er lite gunstig, mens en lav U verdi er et godt energitiltak for å holde på varmen i huset. 

Vi sørger for at du får best mulig U verdier på dine vegger, vinduer og dører. Dette kan sikre lavere strømregninger – og bedre komfort.

Bytte av kledning kan være nødvendig på bakgrunn av skader forårsaket av vær, det estetiske – at kledningen falmer, forbedre energieffektiviteten og redusere vedlikehold eller andre praktiske grunner.

Vi hjelper deg med å kle veggen på nytt – og gjør gjerne en vurdering av eksisterende kledning.

Har du et gammelt vindu eller en slitt dør du vurderer å bytte ut? Arna Glass har vært forhandler av vinduer og dører i en årrekke og innehar spesielt kompetanse på hva du burde tenke på når du skal bytte vindu eller dør.

Vi tar gjerne turen for å gjennomføre en vurdering av eksisterende vindu eller dør- og kan hjelpe deg med montering av nytt.

Vurderer du å sette i gang bygging av drømmehuset? Enten det er enebolig, tomannsbolig eller firemannsbolig, så har vi de riktige sertifiseringene- og kompetansen.

Vi tar oss av hele oppdraget fra prosjektering, herunder tegninger og kostnadsbilde, til nøkkelen står i døren- og du kan tre inn i ditt nye hjem.

Sitter du med tanken om å kanskje bygge en garasje slik at du slipper tunge vintre hvor bilen er dekket med snø? Arna Glass har lang erfaring med oppføring av tilbygg og kan hjelpe deg med hele prosessen fra søknader og tegninger til bilen kan parkeres i garasjen.

Uansett hvilket type tilbygg du planlegger har vi de riktige fagfolkene som vil yte sitt beste for et godt sluttresultat.

Har du et rom du skulle ha listet ferdig? Kanskje du har et rom uten isolasjon eller bare vil legge nytt gulv i stuen? Arna Glass har utført hundrevis av slike prosjekter – og tar gjerne en titt på ditt renoveringsprosjekt.

Stort eller lite, vi sitter på fagfolkene som vil yte det lille ekstra for at ditt renoveringsprosjekt blir av ypperst kvalitet.


Hovedenteprise

Arna Glass er rustet for ethvert oppdrag- og viktigst av alt for deg som kunde, enten du er privatkunde eller proffkunde, vi håndterer hele oppdraget fra start til slutt. 

Gjennom mange år har vi etablert et godt nettverk av dyktige fagfolk innen alt fra elektro til støyping – og kan derfor gi gunstige priser på dette, og være din totalentreprenør. Enten du skal bygge drømmehuset – eller bare bytte kjøkkengulvet, så er Arna Glass et trygt og godt valg.


Kontaktperson


Eirik Eliassen

Prosjektleder, tømrer

+47 47 41 43 14

eirik@arnaglass.no

Eirik startet hos Arna Glass i 2011. Han er en sterk fagperson hos Arna Glass og har vært innom skadebegreningsfirmaet Polygon med ansvar for tømrerarbeid. I tillegg har han vært innom Teka Bygg der han reiste rundt og bygget butikker samt eneboliger. Hos Arna Glass er han prosjektleder med fokus på flyten i prosjektet sams kalkulasjonsansvar. God kommunikasjon kombiner med faglig kompetanse er noen av Eirik sine egenskaper.

Eirik er lidenskapelig opptatt av håndball. Han er en primus motor hos Bjørnar Håndball med mange timer i Bjørnarhallen i løpet av uken. Etter mange år med en lang liste matvarer han ikke liker, har han blitt veldig glad i kulinariske smaksopplevelser, gjerne sammen med et godt glass vin.


Fredrik Schrøen

Tømrer

+47 90 69 40 14

fredrik@arnaglass.no

Fredrik startet hos Arna Glass i 2020. Han har fagbrev som tømrer med bred erfaring på oppsett av hus. Hos Byggmester Amund Lohne var Fredrik prosjektleder for oppsett av blant annet eneboliger og firemannsboliger.

Fredrik driver med MMA på fritiden og han har hønsehus i hagen med egen produksjon av egg.


Kenneth Sæle

Prosjektleder, tømrer

+47 45 28 96 25

kenneth@arnaglass.no

Kenneth startet hos Arna Glass i 2017. Han har fagbrev som tømrer med prosjektansvar. Kenneth trives godt i dialog med kunde og får mye positive tilbakemeldinger på sine kommunikasjonsevner. Kommer fra Byggmester Ådnekvam der han har deltatt på store og mellomstore prosjekter.

Høyeste O2 opptak blandt Arna Glass sine ansatte. I 2023 syklet Kenneth rittet Jothunheimen rundt med en lengde på 430km og 4609 høydemeter. Han fullførte med glans.