Montasje

Montasje

Arna Glass har lang erfaring med ombygging av butikklokaler og har et stort nettverk av dyktige håndverkere som gjør at vi kan være din hovedentreprise.

Ingen oppdrag er for liten. Kontakt oss for råd og innspill, eller for å avtale en befaring på ditt prosjekt.

Skal din butikk endre på fasade, legge nytt gulv, skifte belysning eller endre ventilasjon? Arna Glass tar på seg prosjektering og hovedentreprise på ditt prosjekt.

Etter mange år med butikkombygging i forskjellige størrelser, har vi opparbeidet et stort nettverk av håndtverkere. 

Vi kan hjelpe deg med hele byggeprosessen og styre kommunikasjon mellom alle involverte.

Arna Glass tar monteringsoppdrag med montering av konseptinnredning. Dette har vi lang erfaring med fra flere prosjekter. Gjennom flere år har vi hjulpet innredningsleverandører med montering av innredning i næringslokaler og butikker. 

Ta kontakt med oss om ditt prosjekt – vi kommer gjerne på befaring, og kommer gjerne med råd og innspill på mulige løsninger.


Hovedenteprise

Arna Glass har gjennom en årrekke bygget et godt nettverk av dyktige håndverkere med kvalitet stemplet i pannen. Dette gjør at vi kan ha hovedenteprise på ditt prosjekt- og ta oss av hele prosessen fra visualisering av konsept til ferdig lokale. Du vil få din egen kontaktperson som trekker i alle tråder – slik at du slepper kommunikasjon mellom alle involverte parter.

Kontaktperson


Christian Nøkling

Daglig leder

+47 91 35 72 65

cn@arnaglass.no

Christian startet hos Arna Glass i 2001. Etter endt skolegang på byggfag/VK gikk Christian over til glassfaget som montør i familiebedriften. I 2008 tok han fagbrev som glassfagarbeider med arbeidsoppgaver som også innebar montasje av dører og vinduer samt innrammingsarbeider. I 2011 overtok Christian etter Geir som daglig leder av bedriften. Trives best i dialog med kunde for å finne de gode løsningene.

Året etter Kurt Nilsen vant Idol fant Christian ut at han skulle prøve lykken og forsøkte seg på audition. Fikk heldigvis ikke noe TV-tid.


Eirik Eliassen

Prosjektleder, tømrer

+47 47 41 43 14

eirik@arnaglass.no

Eirik startet hos Arna Glass i 2011. Han er en sterk fagperson hos Arna Glass og har vært innom skadebegreningsfirmaet Polygon med ansvar for tømrerarbeid. I tillegg har han vært innom Teka Bygg der han reiste rundt og bygget butikker samt eneboliger. Hos Arna Glass er han prosjektleder med fokus på flyten i prosjektet sams kalkulasjonsansvar. God kommunikasjon kombiner med faglig kompetanse er noen av Eirik sine egenskaper.

Eirik er lidenskapelig opptatt av håndball. Han er en primus motor hos Bjørnar Håndball med mange timer i Bjørnarhallen i løpet av uken. Etter mange år med en lang liste matvarer han ikke liker, har han blitt veldig glad i kulinariske smaksopplevelser, gjerne sammen med et godt glass vin.