Kontakt

Kontakt

+47 91 35 72 65

firmapost@arnaglass.no

 

Instagram

Facebook

Besøksadresse

Arnatveitvegen 137

5260 Arnatveit

 

Vis i Google Maps

Kontaktskjema

Har du spørsmål eller har du et oppdrag du vil at vi skal se på? Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.

Ansatte


Geir Nøkling

Kontor, verskted, Orakel

+47 95 10 47 24

gn@arnaglass.no

Geir startet hos Arna Glass i 1969 bare 14 år gammel. I en alder av 67 år har han over 54 år bak seg med mildt sagt bred erfaring innenfor glassfaget spesielt. Han har rammet inn utallige bilder og tilskjært en mengde glass. Nå tar han seg litt lengre ferier, men har fremdeles et normalt arbeidsår i antall arbeidstimer. Geir har fremdeles stor glede av å være i arbeidslivet, og han beviser at 67 år er ingen alder.

Geir har mottatt flere utmerkelser for sitt dugnadsarbeid for blant annet Haugland skole, Norhytta og Arna Klubbhus.


Christian Nøkling

Daglig leder

+47 91 35 72 65

cn@arnaglass.no

Christian startet hos Arna Glass i 2001. Etter endt skolegang på byggfag/VK gikk Christian over til glassfaget som montør i familiebedriften. I 2008 tok han fagbrev som glassfagarbeider med arbeidsoppgaver som også innebar montasje av dører og vinduer samt innrammingsarbeider. I 2011 overtok Christian etter Geir som daglig leder av bedriften. Trives best i dialog med kunde for å finne de gode løsningene.

Året etter Kurt Nilsen vant Idol fant Christian ut at han skulle prøve lykken og forsøkte seg på audition. Fikk heldigvis ikke noe TV-tid.


Kenneth Sæle

Prosjektleder, tømrer

+47 45 28 96 25

kenneth@arnaglass.no

Kenneth startet hos Arna Glass i 2017. Han har fagbrev som tømrer med prosjektansvar. Kenneth trives godt i dialog med kunde og får mye positive tilbakemeldinger på sine kommunikasjonsevner. Kommer fra Byggmester Ådnekvam der han har deltatt på store og mellomstore prosjekter.

Høyeste O2 opptak blandt Arna Glass sine ansatte. I 2023 syklet Kenneth rittet Jothunheimen rundt med en lengde på 430km og 4609 høydemeter. Han fullførte med glans.


Eirik Eliassen

Prosjektleder, tømrer

+47 47 41 43 14

eirik@arnaglass.no

Eirik startet hos Arna Glass i 2011. Han er en sterk fagperson hos Arna Glass og har vært innom skadebegreningsfirmaet Polygon med ansvar for tømrerarbeid. I tillegg har han vært innom Teka Bygg der han reiste rundt og bygget butikker samt eneboliger. Hos Arna Glass er han prosjektleder med fokus på flyten i prosjektet sams kalkulasjonsansvar. God kommunikasjon kombiner med faglig kompetanse er noen av Eirik sine egenskaper.

Eirik er lidenskapelig opptatt av håndball. Han er en primus motor hos Bjørnar Håndball med mange timer i Bjørnarhallen i løpet av uken. Etter mange år med en lang liste matvarer han ikke liker, har han blitt veldig glad i kulinariske smaksopplevelser, gjerne sammen med et godt glass vin.


Fredrik Schrøen

Tømrer

+47 90 69 40 14

fredrik@arnaglass.no

Fredrik startet hos Arna Glass i 2020. Han har fagbrev som tømrer med bred erfaring på oppsett av hus. Hos Byggmester Amund Lohne var Fredrik prosjektleder for oppsett av blant annet eneboliger og firemannsboliger.

Fredrik driver med MMA på fritiden og han har hønsehus i hagen med egen produksjon av egg.


Ivan Børve

Montør, glass, tømrer

+47 95 26 56 41

ivan@arnaglass.no

Ivan startet hos Arna Glass i 2014. Han har erfaring fra stillasbransjen og har jobbet mange år som tømrer på Statens Vegvesen sine styskjermingsprosjekter. Ivan hadde noen år som tømrer hos Valde Bygg før han kom til Arna Glass. Hos oss har han blitt enda mere allsidig med ansvar for glassarbeider. Trives best høyt oppe i en lift eller på et tak der han leter etter en vannlekkasje.

Ivan har gård på Unneland og i flere år arrangert St.hansaften på egen mark for naboer og venner. I matboksen finner du gjerne skillingsbolle med majones og servelat.