Glassarbeid

Alt innen glassarbeid

Arna Glass besitter fagfolk av ypperste kvalitet – mennesker du møter med et smil om munnen uavhengig av oppdrag. Vi jobber med privatkunder og proffmarkedet – og kan bytte gulv vel som bygge hus eller garasje.

Det finnes mange funksjoner man kan tilegne et glass, eksempler kan være personsikkerhetsglass som forhindrer skader på mennesker som ferdes nær glasset, soldempende glass som reduserer solvarme, lydglass som reduserer DB gjennomslaget og mange flere. 

Vi sitter på fagkunnskapen og god praktisk erfaring med denne typer glass. Vi hjelper deg med valg av riktig glass og monterer det hos deg.

Isolerglass, også kalt termoruter, er glass laget av to glasspaneler med et luft- eller gassfylt mellomrom innimellom. Et isolerglass gir bedre isolasjon og reduserer varmetap, dette sparer energi og gir komfort.

Be oss gjerne på en befaring slik at vi kan ta korrekte mål, deretter bestiller vi inn glasset- og monterer det i ditt hus. Er karmene dine fine, så bytter vi kun glasset.

Glassrekkverk, glassdører, glassvegger og glassplate bak kjøkkenbenk er alle eksempler på muligheter å benytte glasset som en del av interiøret.

Vi spesialtilpasser og monterer glass i ditt hus. Er du usikker på hvordan du kan benytte glass på en praktisk, effektiv og estetisk pen måte- så kommer vi gjerne innom for å se på mulighetene sammen med deg.

Ramme inn et kunstverk, foto eller noe annet? Vi har eget verksted med avdeling for innramming. Rammer får man i de aller fleste former og utseende.

Vi hjelper deg med innramming. Ta kontakt for en hyggelig prat – på denne måten kan vi finne de løsningene som funker for deg og dine formål.


Tilpasset glass

Vi har et eget verksted hvor vi tilskjærer glass i alle fasonger og formater. Dette gjør at vi kan tilpasse glasset etter dine behov og ønsker.

Spesialtilpasset glass kan være svært praktisk ved unik arkitektur eller om du skal ha glass bak kjøkkenbenken.

Be oss gjerne på en befaring slik at vi sammen kan legge en plan for hvilke muligheter som finnes hos akkurat deg – og har du planen klar – så er vi også klar.

Proffmarkedet

Arna Glass har byttet og gjennomført reparasjoner på borettslag, næringsbygg og i frittstående kontorlokaler. Vi har derfor praktisk og god erfaring med dette.


Kontaktperson


Christian Nøkling

Daglig leder

+47 91 35 72 65

cn@arnaglass.no

Christian startet hos Arna Glass i 2001. Etter endt skolegang på byggfag/VK gikk Christian over til glassfaget som montør i familiebedriften. I 2008 tok han fagbrev som glassfagarbeider med arbeidsoppgaver som også innebar montasje av dører og vinduer samt innrammingsarbeider. I 2011 overtok Christian etter Geir som daglig leder av bedriften. Trives best i dialog med kunde for å finne de gode løsningene.

Året etter Kurt Nilsen vant Idol fant Christian ut at han skulle prøve lykken og forsøkte seg på audition. Fikk heldigvis ikke noe TV-tid.


Geir Nøkling

Kontor, verksted, Orakel

+47 95 10 47 24

gn@arnaglass.no

Geir startet hos Arna Glass i 1969 bare 14 år gammel. I en alder av 67 år har han over 54 år bak seg med mildt sagt bred erfaring innenfor glassfaget spesielt. Han har rammet inn utallige bilder og tilskjært en mengde glass. Nå tar han seg litt lengre ferier, men har fremdeles et normalt arbeidsår i antall arbeidstimer. Geir har fremdeles stor glede av å være i arbeidslivet, og han beviser at 67 år er ingen alder.

Geir har mottatt flere utmerkelser for sitt dugnadsarbeid for blant annet Haugland skole, Norhytta og Arna Klubbhus.


Ivan Børve

Montør, glass, tømrer, stillas

+47 95 26 56 41

ivan@arnaglass.no

Ivan startet hos Arna Glass i 2014. Han har erfaring fra stillasbransjen og har jobbet mange år som tømrer på Statens Vegvesen sine styskjermingsprosjekter. Ivan hadde noen år som tømrer hos Valde Bygg før han kom til Arna Glass. Hos oss har han blitt enda mere allsidig med ansvar for glassarbeider. Trives best høyt oppe i en lift eller på et tak der han leter etter en vannlekkasje.

Ivan har gård på Unneland og i flere år arrangert St.hansaften på egen mark for naboer og venner. I matboksen finner du gjerne skillingsbolle med majones og servelat.