Beslag

Arna Glass har bearbeidsingsmaskiner for tynnplater i alu, rustfritt og stål – dette gjør at vi kan lage enkle beslag til dør og vindusmontasje- eller noe annet til ditt byggeprosjekt. Beslag kan lages på relativt kort varsel.

Kontaktperson


Christian Nøkling

Daglig leder

+47 91 35 72 65

cn@arnaglass.no

Christian startet hos Arna Glass i 2001. Etter endt skolegang på byggfag/VK gikk Christian over til glassfaget som montør i familiebedriften. I 2008 tok han fagbrev som glassfagarbeider med arbeidsoppgaver som også innebar montasje av dører og vinduer samt innrammingsarbeider. I 2011 overtok Christian etter Geir som daglig leder av bedriften. Trives best i dialog med kunde for å finne de gode løsningene.

Året etter Kurt Nilsen vant Idol fant Christian ut at han skulle prøve lykken og forsøkte seg på audition. Fikk heldigvis ikke noe TV-tid.


Geir Nøkling

Kontor, verksted, orakel

+47 95 10 47 24

gn@arnaglass.no

Geir startet hos Arna Glass i 1969 bare 14 år gammel. I en alder av 67 år har han over 54 år bak seg med mildt sagt bred erfaring innenfor glassfaget spesielt. Han har rammet inn utallige bilder og tilskjært en mengde glass. Nå tar han seg litt lengre ferier, men har fremdeles et normalt arbeidsår i antall arbeidstimer. Geir har fremdeles stor glede av å være i arbeidslivet, og han beviser at 67 år er ingen alder.

Geir har mottatt flere utmerkelser for sitt dugnadsarbeid for blant annet Haugland skole, Norhytta og Arna Klubbhus.